Rólunk

Műgyantázás, műgyanta burkolás.

Kisebb-nagyobb felületeken is.

 A műgyantapadló nem csak szép, praktikus, hanem nagy ellenálló képességű kitűnő víz záró burkolat. Sokrétű és számtalan előnnyel bír a régi burkolat rendszerekkel szemben.

 Az Ipar előszeretettel használja úgy targoncák alá, mint gyalogos vagy kamionos forgalom alá. Kopórétegként használva erősebb, rugalmasabb, időt állóbb lehet más burkolatokkal szemben.

 A sok előnyének köszönhetően, ma már lakossági megrendelések is akadnak jó számmal.

Alkalmazhatjuk:

-       Régi poros, repedezett padló burkolására

-       Csempére, gránitra, kerámia lapra

-       Fémfelületre

-       Aszfaltra

-       Régi már megkopott, rongálódott műgyanta újrafedésére

Műgyanta burkolat több fajtáját és típusát ismerjük.

A műgyanta burkolat fajtáját, típusát: az igénybevétel, a burkolni kívánt felület, az esztétikai igények határozzák meg.  

Burkolat technikák:

-       Impregnálás, pormentesítő burkolat

Burkolás célja: a betonfelület vékony gyantaréteggel való ellátása, vízzáró, könnyen tisztítható, elkészítése viszonylag olcsóbb.

-       Csúszásmentes burkolat

Burkolás célja: elsősorban a baleset megelőzés, de igényes, színes felületként is megállja a helyét. Minden színben előállítható.

-       Önterülő műgyanta burkolat

Burkolás célja: akril-granulátum hintésével dekorálhatjuk, különböző mintákat, színeket hozhatunk létre a felületén. Talán a leg látványosabb műgyanta burkolat.

-       Vegyszerálló műgyanta burkolat

Burkolás célja: mint a nevében is benne van, fokozottan vegyszerálló, chips-szórással dekorálható, elsősorban a vegyszerek alá javasolt.

-       Rugalmas műgyanta burkolat

Burkolás célja: cementkötésű beton és öntött aszfalt aljzatokon használják elsősorban. Ellenálló, statikus repedésáthidaló felület (balkon, födém, parkolóház stb.) kezelésére ajánlott. Színezete tetszőlegesen megválasztható.

-       Meglévő, régi műgyanta burkolat javítása

Burkolás célja: régi megrongálódott, töredezett kopott felület újraterítése, burkolati javítása. Költség kímélő eljárás, hatékony felületi burkolat.

 

 

A műgyantapadló elkészítési ideje függ a felület nagyságától, padló felület állapotától, rétegek mennyiségétől. Az előzőek függvényében, nem több mint 2-4 nap. 

 

Műgyanta burkolatok.

burkolás, burkoló műgyanta  műgyanta burkolat, burkoló  burkoló, burkolat műgyanta ipari  műgyanta burkolás, burkolat készítése  burkolat, műgyant, burkolása  burkoló, műgyantás  padló, burkolás, burkoló  burkoló munka műgyanta, burkolás

Elérhetőség

Burkolás, burkoló munkálatok.
Baranyai Károly ép.vez

+3630-266-45-06

Burkolat kiváló minőségben. Baranyai - Burkolat

Készíts ingyenes honlapotWebnode